Beste pen en notebook – selecteer de beste voor uw behoeften

Beste pen en notebook – selecteer de beste voor uw behoeften

Beste pen en notebook – selecteer de beste voor uw behoeften

Het beste kogeljournaal is degene die het beste bij u past. Je zult veel verschillende soorten online en in winkels vinden, of je kunt je eigen maken. Het belangrijkste voordeel voor een notebook is dat het als een zeer georganiseerde manier dient om op te nemen wat u in een bepaalde periode doet en om diezelfde notebook met u mee te nemen voor toekomstig gebruik. Veel kunstenaars willen misschien hun schetsen bijhouden, zodat ze tijdens het proces niets verliezen. Er zijn veel verschillende soorten tijdschriften beschikbaar en dit hangt af van de persoon die er een zal gebruiken.

Als u een bullet-journaal wilt gebruiken, is het belangrijk dat u ook een plaats hebt waar alles gaat. Dit kan een gevoerde pagina zijn waar je notities schrijft terwijl je tekent, of je zou een grote notebook kunnen hebben met de pagina’s die in een specifieke volgorde zijn aangewezen, zodat je weet waar je snel moet gaan als je iets moet opzoeken. Het mooie van een notebook of dagboek is dat je er alles in kunt zetten. Wanneer u er een maakt, zorg er dan voor dat u de juiste ruimte hebt voor alles, inclusief uw tekeningen, notities en iets anders dat u daar wilt invoeren. Er moet een aangewezen indexpagina zijn voor uw tekeningen en notities.

Een geweldige manier om uw notebook of kogeljournaal te organiseren, is om uw werk in verschillende kleuren te plaatsen. Als u bijvoorbeeld veel zwarte en grijze ruimtes hebt, kunt u een gestippelde raster maken, zodat alles uniform is. Een voorbeeld van een gestipt raster zou er zoiets uitzien: blauwe vierkanten vertegenwoordigen het bovenste linkergedeelte van een zwarte en grijze schaaltekening, rode vierkanten vertegenwoordigen het rechter de rechterkant van de schaal en groene vierkanten vertegenwoordigen het bovenste gedeelte van de schaal. Het bovenste gedeelte van het rooster zou volledig worden gedekt door de gekleurde vierkanten, die het uiterlijk zou geven dat de schaal een andere kleur is dan de rest van de vierkanten.

U vindt ook een verscheidenheid aan verschillende soorten notebooks, of potloden voor kogeljournaling. Deze pennen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en merken. Ze hebben ook verschillende doeleinden. Er zijn bijvoorbeeld gelopenen, rollerbalpennen en fonteinpennen. En sommige van deze merken zijn beter bekend om bepaalde dingen zoals waterdichtheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Een ander belangrijk ding om te overwegen bij het kiezen van bullet tijdschriften en pennen is de papierkwaliteit. Of u nu papieren kiest die waterbestendig, duurzaam en bekleed zijn met kwaliteitspapier, het zal allemaal uiteindelijk neerkomen op hoe u het tijdschrift gebruikt. En door het tijdschrift te gebruiken voor journaling, wilt u iets dat het juiste niveau van papierkwaliteit heeft.

Als u op zoek bent naar het meeste uit uw kogeljournaal of sketchbook, neem dan een beetje tijd om u te concentreren op de papierkwaliteit van elke pen en een notebook die u selecteert. Door zich te concentreren op papierkwaliteit, kunt u een pen selecteren die niet alleen de juiste kleur is, maar ook het juiste papiertype heeft. Er zijn veel opties als het gaat om het schrijven en opslaan van uw schetsen of tijdschriftartikelen, dus zorg ervoor dat u de beste voor uw behoeften selecteert!

Comments are closed.