Correct gebruik bij het geven van antwoorden op "Waarom vroeg u het?"

Correct gebruik bij het geven van antwoorden op "Waarom vroeg u het?"

Nee

Correct gebruik bij het geven van antwoorden op "Waarom vroeg u het?"

Het is een lastige tijd voor degenen onder ons aan wie is gevraagd: "Waarom heb je het gevraagd?" op een bepaald moment tijdens een zakelijke bijeenkomst. Soms wordt het antwoord geleverd met een knikje en een glimlach, maar soms krabben we ons achter het hoofd en proberen we een antwoord te bedenken dat de reden voor de ontmoeting duidelijk maakt. Ik heb het vaak gezegd; "Als u gevraagd wordt om uw reactie uit te leggen, is de beste aanpak altijd om te zeggen: 'Ik weet het niet – ik weet het gewoon niet.' Dat elimineert alle verwarring. "

"Ja" Het impliceert een ontspannen instelling van de kant van de luisteraar. Afhankelijk van de context kan het minder of nadrukkelijker zijn dan alleen maar "nee" zeggen. bbq speciaal. Soms gebruik je gewoon nee om [uitzondering is} "nee" te betekenen, maar dat ontkent de betekenis van de term niet. Dus "nee" kan "nee" betekenen, maar het betekent niet "niet doen". "Doen" wordt altijd gebruikt om aan te geven wat de persoon bedoelt: "Je moet doen wat je hebt gezegd, anders belanden we in de rechtbank."

"Het is" versus "Het is" – Vaak merkt u misschien dat u "het is" of "het" gebruikt wanneer u verwijst naar iets buiten uw bedrijf. In de context van een uitleg is het gebruikelijker om "het is" of "het is" (bevestigend) te gebruiken in plaats van "nee". De betekenis van 'het is' of 'het' kan echter variĆ«ren, afhankelijk van of u het over uw product, uw werknemers of uw bedrijf zelf hebt. "Het is niet mogelijk" is een nauwkeuriger uitdrukking dan "het is onmogelijk".

Meer info over dit artikel: de-mobiele-bbq.nl

Comments are closed.