De beste knal voor je geld

De beste knal voor je geld

Wat is het beste bullet-dagboek? In dit artikel ontdek je een paar ideeën die uniek zijn voor mijn gebruik en die me enorm hebben geholpen. Hopelijk werken ze ook voor jou!

Voor zover kogeljournaals gaan, zijn mijn favorieten het rasterdpunt en de envelopvormige gevormde.

Ik denk dat ze heel netjes zijn en ook geweldige bindmiddelen maken voor je aantekeningen. Hier zijn mijn top drie favorieten:

o The Best Bullet Journal van Rhodiarama: Dit bullet journal is leuk omdat je gemakkelijk van afzonderlijke pagina’s naar een gebonden journaal kunt veranderen met behulp van de dubbele gebonden pagina-functie. De pagina’s zijn typisch gelabeld met (1), (2), (3) en (4). U kunt ook een envelop maken van uw gebonden journaal met hetzelfde systeem en het labelen van het (letters, cijfers of beide).

o Potlooddozen en penhouders: ik hou ervan deze te gebruiken voor mijn kogeljournaals. De gebonden covers worden op zijn plaats gehouden met behulp van een magnetische sluiting en ze snappen ook dicht bij wanneer u een veiliger uiterlijk wilt. De penlussen zijn slechts een eenvoudige penhouder in de hoek die ik gemakkelijk onder mijn bureau of shirt kan verstoppen. Ik vind de grotere penlussen om handiger te zijn, maar werkt prima. Er zijn ook kleinere penhouders, je kunt gebruiken als je iets anders wilt.

o Het beste bullet-dagboek van de Naturals: deze is meer een traditioneel minimalistisch type kogeljournaling. Het komt in een paar verschillende maten: klein en groot. Het heeft de traditionele gebonden pagina’s van het tijdschrift in een zeer standaard 4 Pocket Notebook-formaat, maar het bevat ook een PEN-zak, twee aan de binnenkant van de paginabakken en een grote kleurrijke spiraalvormige binding. Het is erg mooi en functioneel.

O DOT Journaling Pennen: dit soort kogeljournaling Pen’s laten u Doodle zonder uw dagboek te verwijderen. U kunt in uw dot-papier schrijven en vervolgens uw bevindingen uitschrijven. U kunt uw dot-papier ook in een stencil zetten om aantekeningen te schrijven. Dit soort zakdagerijen zijn erg populair en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn geweldig als je liever schrijft zonder je dagboek.

o Papier van hoge kwaliteit: de beste bullet-tijdschriften worden geleverd met hoogwaardig papier erin. Je wilt iets dat glad is en niet te ruw of dun. Veel van de meer populaire merknaammerken worden geleverd met een fatsoenlijk schrijfoppervlak dat niet te glad is. Er zijn enkele generieke merken die echter net zo goed zullen werken, verwacht gewoon dat de kwaliteit een beetje lager is. Er zijn veel verschillende soorten van hoge kwaliteit papieren voor u om uit te kiezen, zodat u niet te veel moeite had om iets te vinden dat iets bij u past.

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende manieren om je eerste bulletjournaal Notebook te krijgen. Als je gaat voor de minimalistische aanpak, dan moeten deze twee ideeën je helpen. Als u meer geïnteresseerd bent in een meer professionele stijl, kunt u overwegen om de meer volledige uitgeruste, high-end bullet journaling te kopen, zoals die van de naturals of de penbank. Hoe dan ook, houd je ogen open voor speciale aanbiedingen en verkoop op deze producten, ze zijn daar! Om de beste knal voor je geld te krijgen, zorg er dan voor dat je deze eerst op zoek bent!

Bullet-tijdschriften hebben een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst populair werden. Met technologie veranderen voortdurend, het is moeilijk om op te blijven met alle verschillende opties die er zijn. Gelukkig is het gemakkelijk om producten van topkwaliteit tegen geweldige prijzen te vinden als je weet waar je moet kijken. Dus houd deze tips in gedachten de volgende keer dat u op zoek bent naar pennen en notebooks om met uw dagboek te gebruiken. Je zult verbaasd zijn hoeveel meer je kunt doen met dit type pen of notebook.

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/

Comments are closed.